Djeca iz skupine Kockice i programa predškole sudjelovala na 20. Olimpijskom festivalu dječjih vrtića Virovitičko-podravske županije

Djeca iz skupine Kockice i programa predškole sudjelovala su na 20. Olimpijskom festivalu dječjih vrtića Virovitičko-podravske županije. Natjecali su se u atletskim disciplinama (trčanje na 50 metara, bacanje loptice, skok u dalj i štafeta), podijeljeni na ženske i muške ekipe. Osvojili smo zlatne medalje u trčanju na 50 metara i štafeti i brončanu medalju u skoku u dalj. Konkurencija u nogometu je bila jaka, naši dječaci dali sve od sebe, ali nisu uspjeli osvojiti medalju.

Na kraju ovog lijepog sportskog druženja sva su djeca dobila kape, majice, medalje za sudjelovanje, a što je najvažnije od svega doživjeli su sportski duh, igru i zabavu. Od 9 vrtića koji su se natjecali u sportskim disciplinama naš Vrtić osvojio je 6. mjesto. Hvala svoj djeci što su hrabro i sportski izdržala ovaj dan, hvala svim odgojiteljicama što su vježbale s djecom i pripremale ih za ovo natjecanje, hvala učiteljima tjelesnog naše škole u Gornjem Bazju koji su zajedno s odgojiteljicama testirali djecu, gospođi Medved koja nam je pomagala na tribinama i svim roditeljima koji su navijali za nas.

Mali smo vrtić, ali nas veseli ovakav uspjeh.

Povezane vijesti